en cs

Zásady ochrany osobních údajů

This Protection of Personal Data document is written in English and Czech. In any case of a dispute, the Czech language version takes precedence over the English language version.

Tento dokument o Ochraně Osobních Údajů je napsán v angličtině a češtině. V každém případě má česká jazyková verze přednost před anglickou jazykovou verzí.

English Language – Anglicky

PROTECTION OF PERSONAL DATA

At mySASY, we constantly strive to provide you with the best possible service – and your privacy is important to us. 

The following Privacy Policy:

● Make it easier for you to understand what data we store and how we work with it         

● They give you more control over your data          

● Provide you with a detailed explanation of your rights as a user.         

  1. GENERAL

mySASY a.s., Dobrovského 780/31, 772 00 Olomouc, Czech Republic (hereinafter „mySASY“), e-mail address: info@mysasy.com (hereinafter referred to as „e-mail address“) handles your personal information when you use our applications mySASYtraining and myAGE.health (hereinafter referred to as „applications“) or websites (hereinafter referred to as „websites“ and together with applications „products“). The processing of your personal data is regulated in particular by Regulation (EU) 2016/679 of the European Parliament and of the Council of 27 April 2016 on the protection of individuals with regard to the processing of personal data and on the free movement of such data and repealing Directive 95/46 / EC (General Data Protection Regulation) (hereinafter „GDPR“)

In this Privacy Policy (the „Privacy Policy“), we want to provide you with information about us, the nature, scope and purpose of data processing, such as collection and use, and thus provide you with an overview of the processing of your personal data. 

  1. ADMINISTRATOR

2.1 Administrator

In general, mySASY is the manager of personal data. You can contact us by e-mail at the address given.

2.2 Commissioner for Personal Data Protection

You can contact our Privacy & Personal Data Officer at the given e-mail address. If you have any questions regarding the processing of your personal data, please do not hesitate to contact him.

  1. WHAT DATA WE COLLECT AND PROCESS

3.1 In general

mySASY processes certain data, including personal data, that you make available to us as a user of the products, for example through the use of our products, and which are provided to us by other persons (hereinafter „data“). 

3.2 Categories of personal data

These are the categories of personal information we may collect directly or indirectly from you:

Identification data – includes: name (first name, surname), date of birth, e-mail address, gender, telephone number, region of occurrence and use of applications, profile photo, unique consumer identification number (including mySASY membership number), social media identifiers and the information passed to us through your Facebook or Google account and the gift card codes assigned to you. We use them to verify your identity. 

Contact information – includes: phone number, shipping and billing address, email address, Messenger ID, social media descriptor, any other communication channel you have used to contact us to obtain additional information. We use them for different reasons according to the purpose. 

Size information – includes: height, weight, we use them to operate our products and to make calculations and recommendations that will fit you. 

Purchase information – includes: payment provider, duration of registration with mySASY, price, currency, VAT (according to country information). We use payment providers to process payments. Although we do not store credit card information ourselves, we do store the payment identification number provided by the appropriate provider (e.g. Apple, Google, PayPal) and which may be assigned to you. We use this to process your payments. 

Behavior and profile information – includes: mySASY’s shopping history, shopping preferences, in-store interactions, product reviews, social media interactions with us, and any other information we have about you that helps us get to know you better as a consumer, including „community information”. We use them to get to know you better as a consumer and to send you marketing messages only with those products and services that we think may be of interest to you. 

Community information – includes: information about mySASY community followers, information you provide when participating in various mySASY events and groups / communities either as a coach, team member, participant or promoter of our events, including for example: pictures, videos, your team, interests and preferences, your opinions, rankings, attendance at events, groups you have joined, and registration information. 

We use community information to run our products, organize events and communities, and connect you with other members within our communities.

Social media information – includes: information obtained through your interactions with us on various social media channels such as Facebook, Instagram, Google, etc., including: any publicly available social media information such as your social media management, social media interactions, and public posts, your likes and other reactions, your social media links, your photos that are public or that you send us by mentioning us or following our social media posts using „handles“ or „hashtags“. We obtain this information from a social media network (e.g. Facebook, Snapchat, Instagram, etc.) directly or indirectly through independent agencies with which we have a contract. 

Device Information – includes: information about your device or browser that will give us an idea of ​​your behavior when viewing or using the device. Device information is collected through our applications and browser information is collected through our cookies, tags and pixels. This is often required for network security. These include, for example, IP address, date and time of visit, how long you stayed on our website, amount of data transferred, recommended URL (if you went to our site from another site or advertisement), pages visited on our website, type of your browser (including browser software language and version) and add-ons, device identifier and properties, device type, version, operating system. 

Activity information – includes: activity data (e.g., activity start and end time, activity type, sports category), sensor data (this includes, but is not limited to: goal target, duration, distance, and calories), and other information about your fitness application. We use them to run our products so we can improve your performance goals and user experience and determine which products might be best for you based on your activity. 

Information on preferences – includes: preferred language, place of registration, units (distance, weight, temperature), personal goals and motivations (e.g. how much to run per year, target weight), information about the training plan (e.g. start date, training plan, related fitness activities) and your reviews of mySASY products. We use them for your convenience when visiting or shopping on our websites and in applications. 

3.3 Data from other entities

Registration via Facebook or Google

If you register your mySASY account via the social network, we will receive the following information:

3.3.1. Facebook Inc. (1601 South California Avenue, Palo Alto, CA 94304, USA, hereinafter referred to as „Facebook“ ): First name and surname, e-mail address, gender, date of birth, profile photo;    

3.3.2. Google Inc. (1600 Amphitheater Parkway, Mountain View, CA 94043, USA, hereinafter referred to as „Google“ ): First and last name, email address, gender, date of birth, profile photo ;    

3.3.3. Apple Inc. (1 Infinite Loop, Cupertino, CA 95014 , USA, hereinafter „Apple“ ): First and last name, email address, gender, date of birth, profile photo.  

Import fitness activity information from linked accounts

In general. We offer automatic import of fitness activity information from other platforms such as Strava.com, Garmin, Nokia Health (Withings) and Fitbit. To import this data, you must explicitly agree in advance to link your account on these platforms to your mySASY account.   

Apple HealthKit. We use the Apple HealthKit framework (more information here), which provides a central repository of health and fitness data on iPhones and Apple Watch, and – with the express consent of the user – allows applications to communicate with the HealthKit store and access and share data. We process the following data obtained through the HealthKit interface and the Apple CoreMotion application (more information can be found here) for the purposes described below and with the express consent of the user: steps, calories, distance, duration and heart rate. New data properties can be added to the HealthKit interface, which will be included in the product and you must agree with it. mySASY and mySASY analytics service providers can analyze engagement data for research purposes to provide a personalized experience and motivation for healthy habits. mySASY does not use information obtained through the HealthKit interface for advertising or similar services. You can always deny mySASY access to your data by changing your mobile device settings.       

Google Fit. We use the Fit SDK from Google (more information can be found here), ie an open platform that allows users to control their fitness data. We process the following data obtained through the Google Fit SDK for the purposes described below and with the express consent of the user: steps, calories, distance, duration and heart rate. New data properties can be added to the Google Fit interface, which will be included in the product and you must agree with them.    

3.4. Use of the Service

Google Analytics

This website uses Google Analytics, a web analytics service provided by Google. Google Analytics uses cookies. For more information on cookies and the procedure for revoking your consent to them, see our Principle of Using Cookies section within this document. We use Google Analytics to analyze and continually improve the use of our products. The products use Google Analytics in conjunction with the „_anonymizeIP ()“ option. This means that IP addresses are processed in an abbreviated form to prevent the transfer of personal data. The basis for data processing is our legitimate interests.

Firebase and Google Analytics for Mobile

In general. We use Firebase from Google (more information here) and Google Analytics for Mobile (more information here) for iOS and Android applications . User data is transmitted to Google in an anonymized form. Our Mobile Analytics applications use mobile ID, including Google Advertising ID („GAID“) and ID for Advertising for iOS („IDFA“), as well as cookie-like technologies.   

Purpose. We use Firebase and Google Analytics to analyze and continually improve the use of our products. With statistics, we are able to improve our services and make them more attractive to users. The basis for data processing is our legitimate interests. 

Event tracking in mySASY

When you use our products, we collect information about certain events (eg opening an application, starting a sports activity, visiting our website) and sending it to our servers. This allows us to analyze and continuously improve the use of our products.

Facebook Analytics

We use Facebook Analytics for iOS and Android applications (more information can be found here). This allows us to track and analyze which marketing channels or resources in conjunction with Facebook produce the best results to direct users to download products and to help us understand how users use our application. For this purpose, Facebook Analytics processes mobile identifiers, such as IDFA, GAID or similar mobile identifiers. More information about Facebook Analytics can be found here. The basis for data processing is our legitimate interests.   

Rollbar

For iOS and Android applications, we use Rollbar.com application tools, which allow us to get more technical information about application crashes and crashes. Reports obtained by Rollbar.com are anonymous, so they are not associated with a specific user profile. They contain information about the type of operating system of the mobile device, the time of the event, the type and brand of the mobile device and its basic settings.

Smartlook

We use Smartlook.com to record user behavior while using mySASY mobile and web applications. These are image records stored on the provider’s server, which are not linked to the profile of the registered user and are therefore anonymous from this point of view.

Smartlook also allows us to track usage statistics for some application features in aggregate form.

3.5. Cookies and similar technologies    

Cookies

What are Cookies. The website uses cookies – small text files that are located on a computer, mobile device, or saved by browser. The basis for processing data using cookies is our legitimate interests. 

Principles of using cookies. You can find more information about the cookies we use, which (if any) personal data are collected, and how to disable them, in the Principle of Using Cookies section within this document.  

Do Not Track Signals Products do not recognize or respond to signals that have been initialized by the browser. You can learn more about Do Not Track Signals at https://allaboutdnt.com 

  1. WHY WE PROCESS DATA (hereinafter referred to as „PURPOSES“)

4.1. Operation of products    

mySASY processes your data to provide you with a seamless user experience when using the products.

Provision of services. Operation of products and provision of services, including 

4.1.1. account access verification;  

4.1.2. monitoring and displaying your health and fitness activities  

4.1.3. displaying training progress and statistics  

Global authentication data for all mySASY platforms. We know you don’t like to remember usernames and passwords, and you don’t like re-registering. To enable our users to log in to all platforms, portals, services, communities and applications operated by or on behalf of mySASY personal data managers (which includes applications and services) („mySASY platforms“) using a single set of credentials („mySASY login“), We store your mySASY login on the mySASY global authentication platform. If you use mySASY login to access any mySASY platform, we will use a token to verify your identity from the mySASY global authentication platform. This also ensures the security of our network and domain. The basis for data processing is our legitimate interests. 

Customer support. In order for us to investigate, respond to requests and resolve complaints and problem services, such as contacting you with a question you have submitted to our customer service team. 

4.2. Business needs    

We process your data to manage our business needs.

Performance. We process data to monitor, analyze and improve the use of our products and to protect the security or integrity of products and their performance and functionality. For example, we analyze user behavior and examine how you use our products. 

Research and Development. We process data, including public feedback, to conduct research to further develop our products, to offer you and others a better, more intuitive and personalized experience, and to support user growth and engagement with products. 

Marketing in general. We process data for the delivery of (customized) marketing materials about mySASY products and online services. 

Marketing via email / push messages. with your consent, mySASY will send you marketing emails or push messages with information on fitness and health topics and mySASY products. 

We would like to inform you that we assess your user behavior when reading e-mails using so-called web beacons or tracking pixels. The information created in this way will then be combined with the information obtained in section 3.2 Categories of personal data, your e-mail address and personal ID. With the data combined in this way, we can create a user profile that allows us to personalize our marketing emails / push messages. We collect information about your clicks on our emails, which you click on, and combine this with your actions in the product.

We store and use personal data for the purposes of e-mail marketing or marketing on the mySASY website. You can revoke your consent to marketing emails and push messages at any time by clicking on the link at the end of the email or by changing your device settings for push messages. We store tracking data for as long as you have subscribed to our marketing emails.

Targeted messages on a third-party advertising platform.

mySASY uses third party advertising platforms, such as (but not limited to) Facebook, Google, YouTube, Instagram, Twitter, Snapchat, Pinterest to send messages that are targeted to you based on your behavior and browsing patterns, at certain times and locations, to increase the effectiveness of our advertising campaigns. mySASY uses third-party solutions such as Google Audience and Facebook Audience (but not exclusively) to help better target our campaigns and messages to our consumers. Your personal data (see 3.2 Personal Data Categories) is shared with third-party advertising platforms, which will try to compare your profile in their database and determine the optimal time and place (eg the page you are viewing) to display mySASY ads. We also need to analyze the necessary information to understand the effect of our campaigns. Even if you do not agree that we use and share your personal information for this purpose, you will still see random mySASY ads on other platforms.

You can learn more about how our advertising partners help us achieve this goal on their website:

Google Personalized Advertising: https://support.google.com/adspolicy/answer/143465

Google Ads Policy: https://support.google.com/adspolicy/answer/6020956 

Facebook Lookalike Target Groups: https://www.facebook.com/business/help/164749007013531

Facebook Custom Audience Terms: https://www.facebook.com/legal/terms/customaudience

Scope of the principles of personal data protection Seznam.cz: : https://o.seznam.cz/ochrana-udaju/

Adform Publisher Policies: https://site.adform.com/policies/policies-and-guidelines/publisher-policies/  

The basis for processing your individual data is your consent to marketing. You can log out at any time in the privacy settings. After you log out, it may take a few days for you to be removed from all audiences.

4.3. Compliance and enforcement

Following the regulations. We process your data in compliance with our obligations and all applicable laws and regulations. 

Enforceability We process your personal information if, in our opinion, it is necessary for security reasons or for the purpose of investigating possible fraud or other cases of violation of our terms or this Privacy Policy, or investigating attempts to harm our members or visitors. 

  1. SHARING PERSONAL DATA

5.1. In general    

We share data with third parties

● if necessary for the purposes      

● based on the requirements of state authorities,      

● based on a court decision,      

● if required by law,      

● if necessary for the investigation or defense of claims or allegations made by third parties,      

● to exercise or protect the rights and security of mySASY, our members, employees, or      

● if you have (explicitly) agreed to this in advance.      

We strive to notify you of legal requests for your information whenever it is in our opinion, unless prohibited by law or court order, or unless it is an urgent request. We may object to such claims if we believe that such claims are excessive, indeterminate, or without proper authorization.

Special categories of personal information, such as heart rate information, will never be shared with advertisers or similar companies.

5.2. Our services    

Profile. All profiles are set to private, so they are not shared with other users.  

Heart rate monitoring. Health information collected and stored by the application is not shared with other users.  

HealthKit. If the registered user expressly agrees, mySASY may share the registered user data obtained through the HealthKit interface with a third party for medical research.  

5.3. Services you can use    

mySASY allows you to connect to third party services. For example, it allows you to link other accounts to a profile or share activities.

Health and fitness services. mySASY transfers your information to other health and fitness services, such as Apple HealthKit, Google Fit, only with your explicit consent to the transfer when you connect to those services.   

5.4. Service providers    

Service providers. We share information with others who help us offer and improve our products (eg maintenance, analysis, audit, payments, fraud detection, marketing and development). Service Providers will have access to your information to a reasonable extent to enable them to perform these tasks on our behalf and may not disclose or use it for any other purpose. We use processors such as Adjust, Google, Facebook, Microsoft Azure, Rollbar.com, Smartlook.com, Amazon Web Services, Inc. 

5.5. 3rd parties with access to your data    

As mentioned in sections 5.1 to 5.4, your personal information may be provided to various organizations. For additional information on the categories of your personal data that may be provided to various 3. parties, please see section Third Party Cookies within this document. 

5.6. Data sales    

We do not sell any of your personal data to third parties.

  1. HOW LONG HAVE WE STORED DATA

6.1. Archiving time    

We need to keep your data for the entire period when you have an account with us. If you are an EU user and stop using our services without requesting the deletion of your data, we will continue to store it indefinitely from your last interaction with any mySASY contact point. Furthermore, we only store data if this is required by law (due to warranty, restrictions or archiving time) or otherwise required.

6.2. Delete account    

If you choose to delete your account, all personal information mySASY about you will be anonymized.

The request for removal does not concern data the storage of which is required by law, for example for accounting purposes.

  1. WHAT ARE YOUR RIGHTS

7.1. Exercise your rights    

To exercise your rights as defined in sections 7.2 to 7.8, please send the request by e-mail to our e-mail address or by post to our postal address.

7.2. Withdrawal of consent    

You can revoke the consent – in cases where consent to the processing is necessary – for future processing of the data at any time. However, this does not affect the lawfulness of the processing of data on the basis of a pre-appeal consent. In certain cases, we may continue to process your data even after the consent has been withdrawn, if we have a different legal basis or if the withdrawal of the consent has been limited to certain procedural activities.

7.3. Right of access    

You have the right to (i) confirm whether or not we are processing your data and, if so, (ii) more specific data information. More specific information concerns, inter alia, the purposes of the processing, the categories of data, the potential recipients or the length of storage.

7.4. Right to redress    

You have the right to obtain from us the correction of inaccurate data concerning you. If the data processed by us is incorrect, we will correct it without delay and we will inform you about this correction. Please note that (i) you can correct many of your data in the settings and (ii) it is not technically possible for us to correct all types of data in the product.

7.5. Right to delete    

You have the right to delete the data we hold about you. If you decide to do so, please contact us via e-mail. As a security precaution, we will send you an email to confirm the removal. After this confirmation, we will delete your data. Please note that data may still be stored on your phone after you delete your account.

7.6. Right to restrict processing    

You have the right to obtain from us restrictions on the processing of your data in the following cases:

7.6.1. make a request under paragraph 7.4 if required;  

7.6.2. in your opinion, the processing of your data is illegal, but you are against deleting the data;  

7.6.3. you require information on the filing, enforcement or defense of legal claims; or  

7.6.4. you have objected to the processing pursuant to paragraph 7.8.  

7.7. Right to data portability    

You have the right to (i) obtain a copy of your data in a structured, commonly used and machine-readable format and (ii) pass this data on to another supervisory authority without our permission. You can request a copy of your details by e-mail to your e-mail address or by post to our postal address.

7.8. Right to object    

You have the right at any time to object to the processing of data for which our legitimate interests have a legal basis, including profiling under these provisions. You also have the right to object to the processing of data for direct marketing purposes.

7.9. Right to file a complain    

You have the right to complain to the local supervisory authority if you think that the processing of data violates the relevant law.

  1. OTHER IMPORTANT INFORMATION

8.1. Support in the law    

Under data protection laws, we are permitted to collect and process your data if we have legal support for processing. The lawfulness of data processing is based on:

8.1.1. your (express) consent in cases where you have given your (express) consent to processing;     

8.1.2. the need to fulfill your user agreement, eg when data is needed for satisfactory use of the product; or    

8.1.3. legitimate interests of mySASY or a third party, such as our use of cookies, plug-ins or targeted advertising.    

Our legitimate interests include protecting you, mySASY or others from security threats or fraud in accordance with all applicable laws, managing and improving our business (eg customer service, reporting) including possible corporate transactions (eg mergers and acquisitions), enabling users Share and connect through your fitness experiences and express yourself to fitness and health.

8.2. Security precautions    

We are firmly committed to protecting your data and to take appropriate technical and organizational security measures to protect against any unauthorized or illegal treatment and against unintentional loss, destruction or damage. These security measures are constantly being revised to keep pace with the latest technological innovations.

  1. CHANGES TO THE PRIVACY POLICY

9.1. In general    

We regularly review and update our privacy policies to reflect changes in day-to-day business operations. You can always check the date of the privacy notice to see when we made the latest changes. We’ll let you know if we make significant changes that you need to know about.

9.2. Date of last update    

This Privacy Policy was last updated on August 10, 2021.

  1. QUESTIONS, COMPLAINTS AND SUPPORT

Customer service questions:

Please send your questions, complaints and requests to the email address or postal address below:

info@mysasy.com

mySASY as

Dobrovského 780/31

772 00 Olomouc

Czech Republic

Czech Office for Personal Data Protection

posta@uoou.cz

+420 234 665 800

Lt. Col. Sochora 27

170 00 Prague 7

Czech Republic

https://www.uoou.cz/vismo/o_utvar.asp?id_u=10
  1. PRINCIPLES OF USING COOKIES

11.1. What are cookies?

Cookies are small text files stored on your computer or mobile device whenever you visit a website. If the user accesses the relevant server mySASY.com or myAGE.health again (hereinafter referred to as the “ mySASY website ”), the user’s browser will send back to the server the cookie he received during the previous visit. The server can then evaluate the information thus obtained in several ways. Cookies cannot run programs or infect your computer / mobile device with any virus. They do not take up much space and are automatically removed when they expire. Some cookies expire at the end of your internet session, others are stored for a limited time. Cookies help increase the user comfort and efficiency of the website. For example, they can be used to facilitate navigation on a website or to manage ads on the mySASY website. The reason for processing data with the help of cookies is the necessity of fulfilling your user contract and our legitimate interests. In some cases, cookies are needed to provide you with the required services, in other cases – as with analytics and tracking tools – we use cookies to improve and better understand the way you use our services, and also to ensure security of services.
In this section, for simplicity, we use the term “cookies” as a common term for the cookies themselves, flash cookies (so-called local shared objects) and techniques of so-called web beacons.

11.2. What different types of cookies do we use?

There are several different types of cookies for different uses (see below for details). Some are only used to allow your visits to the mySASY website and to display certain functional elements. Others tell us about your browser experience, so if you have a problem displaying what you are looking for, they will give us an impetus to improve the quality and ensure the most pleasant visit in the future. There are also cookies tied to advertising purposes during your visits to the mySASY website and your future visits to other websites.

11.3. First-party and third-party cookie files

The cookies set by mySASY are called „first party cookies“. Cookies stored by parties other than us are „third party cookies“ and allow these parties to collect information about you while you are using the mySASY website. The information they collect may be related to your personal information or may collect information (including personal information) about your online activities during the time spent on various sites and when using other online services. Such information may be used by such parties to offer you advertising (interest-oriented, or behavioral advertising) or other targeted content, depending on your interests. We have no influence on the tracking technologies of these third parties or how they can be used. If you have any questions regarding advertising and other targeted content, you will need to contact the appropriate provider directly. You can find an up-to-date list of third-party cookies, including the purpose of such cookies and the possibility of revoking your consent to them, in the Third-party cookies section. 

11.4. Various types of cookies

Below you can see an overview of the different types of cookies we use and why:

11.4.1. COOKIES REQUIRED            

They are essential and help you navigate and navigate the website and display certain functional elements. These cookies are necessary to ensure the key functionality of the site, for example when logging in to your account. No consent is required to use the necessary cookies.

11.4.2. FUNCTIONAL AND ANALYTICAL COOKIES            

are used for performance measurement and analysis. It is used to improve the mySASY website and to display relevant content for you. To ensure this, we collect information about your browsing and your interaction with the mySASY website. We place these cookies either by ourselves or by a third party on our behalf.

11.4.3. COOKIES FOR ADVERTISING AND SOCIAL MEDIA            

● help us in marketing activities. These cookies allow us to share information with the advertiser with us, for example, about what you like, so that the ads that are displayed to you correspond to your preferences (sometimes also referred to as „targeted cookies“).      

● help us understand the behavior of our visitors. This allows us to continually improve our services to make their use more convenient and enjoyable, as well as to improve our marketing communications (sometimes referred to as „performance cookies“).      

● allow you to express yourself on social networks. These cookies allow you to share your activities and content (eg blog posts) on social media, connect with us through social media channels and share opinions with others (sometimes also referred to as „interactive cookies“).      

11.5. What to do if you don’t like cookies?

You can change your browser settings and delete certain cookies or disable their storage on your computer or mobile device. In this case, however, we cannot guarantee the use of the full range of product features. Information on how to set cookies should be available in the „Help“ section of your browser. Here you can see which procedure applies to your browser:

Please note that you can also visit http://www.aboutads.info/choices or http://www.youronlinechoices.eu/ to learn more about the possibilities of withdrawal of consent to certain activities targeted advertising offered by a third party with which we cooperate. You will need to visit this website from any browser and device for which you wish to revoke your consent. Because revocation tools may depend on cookies, you may need to revisit those pages after deleting your cookies and reset your preferences.    

11.6. Google analytics

In general. The mySASY website uses Google Analytics, which is provided by Google for web analytics purposes. Google Analytics uses cookies. The information generated by the cookie about your use of this mySASY website is usually transmitted to a Google server in the USA, where it is stored. Google will use this information, on behalf of the website operator, to evaluate your use of the products, to compile reports on product activity and to provide other services to the operator in connection with your use of the products and the Internet. The IP address transmitted by your browser in connection with the use of Google Analytics will not be combined in any way with other data held by Google. 

Withdrawal of consent. You can disable the collection of data related to your use of the products (including your IP address) through cookies, as well as the processing of this data by Google, by downloading and installing the following plugin for your browser.: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=cs.  

IP anonymization. The products use Google Analytics in conjunction with the “_anonymizeIP ()” anonymization option. This means that IP addresses are processed in an abbreviated form to prevent the transmission of any personal data. Therefore, any connection to a specific person is excluded in advance, while personal data is deleted immediately. 

Purpose. We use Google Analytics to analyze and continuously improve the use of our products. Based on statistics, we are able to improve our services and increase their interest to users. In special cases where personal information is transferred to the US, Google is certified by the EU-US Privacy Shield. The reason for processing personal data is our legitimate interests. 

Information about third party providers. Google Dublin, Google Ireland Ltd., Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Ireland, Fax: +353 (1) 436 1001; Terms: https://www.google.com/analytics/terms/cz.html;Privacy overview: https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=en_US; and privacy policy: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/.

11.7. Google doubleclick for publishers

General information and purpose. We use Google DoubleClick for Publishers („DFP“) for all products. DFP uses cookies to provide its users with relevant ad data, to improve their campaign performance reports, and to prevent users from seeing the same ads more than once. Using an ID, Google records which ads appear on a particular browser and may prevent them from showing more than once. In addition, DFP recognizes so-called conversions, which are associated with the response to an ad. For example, if a user views an ad on DPF and later visits the advertiser’s website to make a purchase there. According to Google, cookies within the DPF service do not process any personally identifiable information. The reason for processing personal data is our legitimate interests. 

Further processing. Due to the marketing tools you use, your browser connects to Google automatically. We have no control over the scope of your data and its further processing, so we can only inform you to the best of our knowledge as follows: DFP integration means that Google receives information that you have entered or entered a page or clicked on some advertising. If you sign up for a Google service, Google may associate such information with your account. However, even if you do not have a Google registration or are not currently logged in, it is possible that this provider will find your IP address and save it. 

Withdrawal of consent. You can disable your participation in this tracking mechanism in several ways: (a) by changing your browser settings, in particular by disabling third-party cookies; (b) by disabling cookies for conversion tracking purposes by setting your browser to block cookies from googleadservices.com (this preference will be cleared if you clear your cookies); (c) by disabling interest-based retailer advertising included in the “about Ads” campaign, see http://www.aboutads.info/choices (this preference will be cleared if you clear your cookies); or (d) general deactivation of cookies. 

More information. Learn more at http://www.google.com/doubleclick and https://support.google.com/dfp_premium/answer/2839090?hl=en_US. The user can disable the placement of DFP cookies as well as the placement of relevant user ads related to the use of the products through the website http://www.google.com/ads/preferences.      

11.8. How often does mysasy update its cookie policy?

We may update this policy as appropriate, for example, in response to changes in the cookies we use or for other operational, legal, or regulatory reasons.

11.9. Where can I get more information?

If you have any further questions about how we use cookies and other technologies, please contact us at info@mysasy.com .

  1. THIRD PARTY COOKIES

12.1. Required third-party cookies

These cookies are necessary for the basic functionality of the site.

NameAddressDescription
Facebook ConnectFacebook, Inc.
1 Hacker Way
Menlo Park
California 94025
USA
It allows you to log in via Facebook. 
GoogleGoogle LLC
1600 Amphitheater Parkway
Mountain View
CA 94043
USA
Allows you to sign in with a Google Account.

12.2. Functional third party cookies

These cookies allow us to analyze the use and performance of our website so that we can continue to improve it.

NameAddressDeactivation
Google AnalyticsGoogle LLC
1600 Amphitheater Parkway
Mountain View
CA 94043
USA
https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

12.3. Third party cookies necessary for advertising

These cookies are necessary in order for us to display advertising on our website, and therefore they cannot be completely blocked. However, by using the links below, you can disable third-party tracking, which is used to serve ads that are relevant to you.

NameAddressDeactivation
Google Publisher TagsGoogle LLC
1600 Amphitheater Parkway
Mountain View
CA 94043
USA
http://www.youronlinechoices.eu 
DoubleClick AdExchangeGoogle LLC
1600 Amphitheater Parkway
Mountain View
CA 94043
USA
http://www.youronlinechoices.eu
https://support.google.com/ads/answer/7395996?hl=en 

12.4. Optional third-party cookies for advertising purposes and social networks

These cookies help us in our marketing efforts, help us understand the behavior of visitors to our website and enable the integration of social channels.

NameAddress
Facebook PixelFacebook, Inc.
1 Hacker Way
Menlo Park
California 94025
USA
Twitter Advertising Twitter, Inc.
1355 Market St # 900
San Francisco
CA 94103
USA
  1. CATEGORIES OF BENEFICIARIES AND PERSONAL DATA
Recipient categoriesCategories of personal data
Partners – Advertising agencies● Identity information: unique ad-ID       ● Device information       
Data analysis solution providers● Identity information       ● Device information       
Cloud solution providers● Activity information       
Providers of targeted marketing services● Identity information       ● Contact information       ● Activity information       ● Device information       
Payment process providers● Identity information       ● Contact information       ● Purchase information       
Providers of social services and communication channels (eg Facebook, Twitter,…)● according to your preferences       ● Activity information       
Local and national: government organizations, tax organizations, law agencies and the judiciary● All types of personal data if requested by these authorities.       

CZECH Language – Česky

OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ

V mySASY se neustále snažíme poskytnout Vám co nejlepší služby – a Vaše soukromí je pro nás důležité.

Následující Pravidla Ochrany osobních údajů:

  • Vám usnadňují porozumět tomu, jaká data uchováváme a jak s nimi pracujeme
  • Vám dávají větší kontrolu nad Vašimi daty
  • Vám poskytují detailní vysvětlení vašich práv jako uživatele.
  1. VŠEOBECNÉ

mySASY a.s., Dobrovského 780/31, 772 00 Olomouc, česká republika (dále jen „mySASY“), e-mailová adresa: info@mysasy.com (dále jen „e-mailová adresa“), zpracovává Vaše osobní údaje, když používáte naše aplikace mySASYtraining a myAGE.health (dále jen „aplikace“) nebo webové stránky (dále jen „webové stránky“ a spolu s aplikacemi „produkty“). Zpracování Vašich osobních údajů upravuje zejména nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „GDPR“)

V těchto zásadách ochrany osobních údajů (dále jen „zásady ochrany osobních údajů“) Vám chceme poskytnout informace o nás, o povaze, rozsahu a účelu zpracování údajů, např. shromažďování a používání, a tím vám poskytnout přehled o zpracování Vašich osobních údajů.

  1. SPRÁVCE
    1. Správce

Obecně je správcem osobních údajů mySASY. Můžete nás kontaktovat e-mailem na uvedené adrese.

  1. Pověřenec pro ochranu osobních údajů

Našeho pověřence pro ochranu osobních údajů můžete kontaktovat na e-mailové adrese. Pokud máte nějaké dotazy týkající se zpracování vašich osobních údajů, neváhejte se prosím na něj obrátit.

  1. JAKÉ ÚDAJE SHROMAŽĎUJEME A ZPRACOVÁVÁME
    1. Všeobecně

mySASY zpracovává určitá data, včetně osobních údajů, která nám jako uživatel produktů zpřístupníte, například používáním našich produktů, a které nám poskytují jiné osoby (dále jen „údaje“).

  1. Kategorie osobních údajů

Toto jsou kategorie osobních údajů, které od vás můžeme přímo nebo nepřímo shromažďovat:

Identifikační údaje – zahrnují: jméno (křestní, příjmení), datum narození, e-mailovou adresu, pohlaví, telefonní číslo, region výskytu a používání aplikací, foto v profilu, jedinečné identifikační číslo spotřebitele (včetně čísla členství v mySASY), identifikátory sociálních médií a informace předané nám prostřednictvím vašeho účtu Facebook nebo Google a kódy dárkových karet, které vám jsou přiřazeny. Používáme je k ověření vaší totožnosti.

Kontaktní údaje – zahrnují: telefonní číslo, dodací a fakturační adresu, e-mailovou adresu, Messenger ID, popisovač sociálního média, jakýkoliv další komunikační kanál, který jste použili při kontaktu s námi k získání dalších informací. Používáme je z různých důvodů podle účelu.

Informace o velikosti – zahrnují: výšku, hmotnost, Používáme je k provozování našich produktů a abychom vám mohli provést kalkulace a doporučení, které vám bude pasovat.

Informace o nákupu – zahrnují: poskytovatele platby, trvání registrace u mySASY, cenu, měnu, DPH (podle informací o zemi). Ke zpracování plateb používáme poskytovatele plateb. Přestože sami neukládáme informace o kreditních kartách, ukládáme identifikační číslo platby poskytnuté příslušným poskytovatelem (např. Apple, Google, PayPal), a které vám může být přiřazeno. Toto používáme ke zpracování vašich plateb.

Informace o chování a profilu – zahrnují: nákupní historii u mySASY, nákupní preference, interakce v obchodě, recenze produktů, interakce sociálních médií s námi a všechny další informace, které máme o vás, a které nám pomáhají vás poznat lépe jako spotřebitele, včetně „informací o komunitě“. Používáme je, abychom vás poznali lépe jako spotřebitele a mohli vám posílat marketingové zprávy pouze s těmi produkty a službami, o kterých se domníváme, že by vás mohly zajímat.

Informace o komunitě – zahrnují: informace o sledujících v komunitě mySASY, vámi poskytnuté informace při účasti v různých událostech a skupinách/komunitách mySASY buď jako trenér, člen týmu, účastník nebo propagátor našich akcí, včetně například: obrázků, videí, vašeho týmu, zájmů a preferencí, vašich názorů, žebříčků, účastí na akcích, skupin, do kterých jste se přidali a registračních údajů.

Informace o komunitě používáme k provozování našich produktů, organizování akcí a komunit a ke spojení vás s ostatními členy v rámci našich komunit.

Informace sociálních médií – zahrnují: informace získané prostřednictvím vašich interakcí s námi v různých kanálech sociálních médií jako je Facebook, Instagram, Google atd. včetně: jakékoli veřejně dostupné informace sociálních médií, jako je vaše nakládání se sociálními médii, interakce se sociálními médii a veřejné příspěvky, vaše lajky a další reakce, vaše propojení přes sociální média, vaše fotografie, které jsou veřejné nebo které nám zašlete tím, že nás zmíníte nebo sledujete naše příspěvky v sociálních médiích pomocí „handles“ nebo „hashtagů“. Tyto informace získáváme ze sítě sociálních médií (např. Facebook, Snapchat, Instagram atd.) přímo či nepřímo prostřednictvím nezávislých agentur, s nimiž máme smlouvu.

Informace o zařízení – zahrnují: informace o vašem zařízení nebo prohlížeči, které nám poskytnou představu o vašem chování při prohlížení nebo používání zařízení. Informace o zařízení se shromažďují prostřednictvím našich aplikací a informace o prohlížeči se shromažďují prostřednictvím našich cookies, tagů a pixelů. To je často vyžadováno kvůli zabezpečení sítě. Zahrnují například IP adresu, datum a čas návštěvy, jak dlouho jste zůstali na našich webových stránkách, objem přenesených dat, doporučenou URL (pokud jste přešli na naši stránku z jiné stránky nebo reklamy), navštívené stránky na našich webových stránkách, typ vašeho prohlížeče (včetně jazyka a verze softwaru prohlížeče) a doplňků, identifikátor a vlastnosti zařízení, typ zařízení, verze, operační systém.

Informace o aktivitě – zahrnují: údaje o aktivitě (např. čas zahájení a ukončení aktivity, typ aktivity, sportovní kategorie), údaje ze snímače (to zahrnuje mimo jiné: cíl kroků, trvání, vzdálenost a kalorie) a další údaje týkající se vaší fitness aplikace. Používáme je k provozování našich produktů, abychom mohli vylepšit vaše výkonnostní cíle a uživatelské zkušenosti a určit, které produkty by pro vás mohly být nejvhodnější podle vaší aktivity.

Informace o preferencích – zahrnují: preferovaný jazyk, místo přihlášení, jednotky (vzdálenost, hmotnost, teplota), osobní cíle a motivace (např. kolik uběhnout za rok, cílová hmotnost), informace k tréninkovému plánu (např. datum zahájení, tréninkový plán, související fitness aktivity) a vaše recenze produktů mySASY. Využíváme je pro vaše pohodlí při návštěvě, popř. nakupování na našich webech a v aplikacích.

  1. Údaje od jiných subjektů

Registrace přes Facebook nebo Google

Pokud si účet mySASY zaregistrujete přes sociální síť, obdržíme tyto informace:

  1. Facebook Inc. (1601 South California Avenue, Palo Alto, CA 94304, USA, dále jen „Facebook“): Křestní jméno a příjmení, e-mailová adresa, pohlaví, datum narození, foto z profilu;
  2. Google Inc. (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA, dále jen „Google“): Křestní jméno a příjmení, e-mailová adresa, pohlaví, datum narození, foto z profilu;
  3. Apple Inc. (1 Infinite Loop, Cupertino, CA 95014, USA, dále jen „Apple“): Křestní jméno a příjmení, e-mailová adresa, pohlaví, datum narození, foto z profilu.

Import informací o fitness aktivitě z propojených účtů

Obecně. Nabízíme automatický import informací o fitness aktivitě z jiných platforem jako je Strava.com, Garmin, Nokia Health (Withings) a Fitbit. Chcete-li tyto údaje importovat, musíte předem výslovně souhlasit s připojením svého účtu na těchto platformách k účtu mySASY.

Apple HealthKit. Používáme rámec Apple HealthKit (více informací najdete zde), který poskytuje centrální úložiště údajů o zdraví a fitness na iPhonech a Apple Watch a – s výslovným souhlasem uživatele – umožňuje aplikacím komunikovat s obchodem HealthKit a získat přístup k datům a sdílet je. Zpracováváme následující údaje získané pomocí rozhraní HealthKit a aplikace Apple CoreMotion (více informací najdete zde) pro níže popsané účely a s výslovným souhlasem uživatele: kroky, kalorie, vzdálenost, trvání a tepová frekvence. Nové vlastnosti údajů mohou být přidány do rozhraní HealthKit, které budou uvedeny v produktu a musíte s ním souhlasit. mySASY a poskytovatelé analytických služeb pro mySASY mohou analyzovat údaje o zapojení pro výzkumné účely k zajištění personalizovaného zážitku a motivaci ke zdravým návykům. mySASY nepoužívá informace získané přes rozhraní HealthKit k reklamě ani podobným službám. Vždy můžete společnosti mySASY zakázat přístup ke svým údajům změnou nastavení mobilního zařízení.

Google Fit. Používáme Fit SDK od Google (více informací najdete zde), tj. otevřenou platformu, která umožňuje uživatelům kontrolovat své fitness údaje. Zpracováváme následující údaje získané pomocí rozhraní Google Fit SDK pro níže popsané účely a s výslovným souhlasem uživatele: kroky, kalorie, vzdálenost, trvání a tepová frekvence. Nové vlastnosti údajů mohou být přidány do rozhraní Google Fit, které budou uvedeny v produktu a musíte s nimi souhlasit.

  1. Používání služby

Google Analytics

Tato webová stránka používá Google Analytics, webovou analytickou službu Google. Google Analytics používá cookies. Více informací o souborech cookies a postupu pro odvolání souhlasu s nimi (viz sekce Zásady Používání Souborů Cookies v tomto dokumentu). Používáme Google Analytics k analýze a neustálému zlepšování používání našich produktů. Produkty používají Google Analytics ve spojení s možností „_anonymizeIP()“. To znamená, že IP adresy jsou zpracovávány ve zkrácené formě, aby nedošlo k přenosu osobních údajů. Základem pro zpracování dat jsou naše oprávněné zájmy.

Firebase a Google Analytics for Mobile

Obecně. Pro aplikace v iOS a Android používáme Firebase od Google (více informací najdete zde) a Google Analytics for Mobile (více informací najdete zde). Uživatelské údaje se do Google přenášejí v anonymizované formě. Naše aplikace k použití Analytics pro mobilní zařízení používají identifikaci pro mobilní zařízení včetně Google Advertising ID („GAID“) a ID for Advertising pro iOS („IDFA“), stejně jako technologie podobné cookies.

Účel. Firebase a Google Analytics používáme k analýze a neustálému zlepšování používání našich produktů. Pomocí statistik jsme schopní zlepšovat naše služby a zatraktivnit je pro uživatele. Základem pro zpracování dat jsou naše oprávněné zájmy.

Sledování událostí v mySASY

Když používáte naše produkty, shromažďujeme informace o určitých událostech (např. otevření aplikace, zahájení sportovní aktivity, návštěvě našeho webu) a odesíláme je na naše servery. To nám umožňuje analýzu a neustálé zlepšování používání našich produktů.

Facebook Analytics

Pro aplikace v iOS a Android používáme Facebook Analytics (více informací najdete zde). To nám umožňuje sledovat a analyzovat, které marketingové kanály nebo zdroje ve spojení s Facebookem produkují ty nejlepší výsledky pro nasměrování uživatelů ke stažení produktů a které nám pomohou porozumět tomu, jak uživatelé využívají naši aplikaci. Pro tento účel Facebook Analytics zpracovává mobilní identifikátory, jako jsou IDFA, GAID nebo podobné mobilní identifikátory. Více informací k Facebook Analytics najdete zde. Základem pro zpracování dat jsou naše oprávněné zájmy.

Rollbar

Pro aplikace v iOS a Android používáme nástroje aplikace Rollbar.com, které nám umožňují získat více technických informací o kolizích a pádech aplikací. Reporty získané aplikací Rollbar.com jsou anonymní, nejsou tedy spojeny s konkrétním profilem uživatele. Jejich obsahem jsou informace o typu operačního systému mobilního zařízení, času události, typu a značce mobilního zařízení a jeho základního nastavení.

Smartlook

Aplikaci Smartlook.com používáme k záznamu chování uživatele během používání mobilních a webových aplikací mySASY. Jedná se o obrazové záznamy uložené na serveru poskytovatele, které nemají vazbu na profil registrovaného uživatele a jsou z tohoto pohledu tedy anonymní.

Aplikace Smartlook nám dále umožňuje sledovat statistiky používání některých funkcí aplikací v agregované podobě.

  1. Cookies a podobné technologie

Cookies

Co jsou Cookies. Web používá cookies – malé textové soubory, které jsou umístěny v počítači, mobilním zařízení, popř. uloženy prohlížečem. Základem pro zpracování dat pomocí cookies jsou naše oprávněné zájmy.

Zásady používání cookies. Více informací o cookies, které používáme, které (pokud nějaké) osobní údaje shromažďují, a způsob jejich zakázání najdete v sekci Zásady Používání Souborů Cookies.

Nesledovat signály Produkty nerozpoznají nebo nereagují na signály, které byly inicializovány prohlížečem. Více o Nesledovat signály se dozvíte na https://allaboutdnt.com

  1. PROČ ZPRACOVÁVÁME ÚDAJE (DÁLE JEN „ÚČELY“)
    1. Provozování produktů

mySASY zpracovává vaše údaje, aby vám mohl poskytovat bezproblémový uživatelský zážitek při používání produktů.

Poskytování služeb. Provozování produktů a poskytování služeb včetně

  1. ověřování přístupu na účet;
  2. sledování a zobrazování vašich zdravotních a fitness aktivit
  3. zobrazování tréninkového pokroku a statistik

Globální ověřovací údaje na všechny platformy mySASY. Víme, že si neradi pamatujete uživatelská jména a hesla, ani nemáte rádi opakovanou registraci. Abychom našim uživatelům umožnili přihlášení na všechny platformy, portály, služby, komunity a aplikace provozované správci osobních dat mySASY nebo jejich jménem (což zahrnuje aplikace a služby) (dále jen „platformy mySASY“) pomocí jedné sady přihlašovacích údajů (dále jen „přihlášení mySASY“), vaše přihlášení mySASY ukládáme na globální ověřovací platformě mySASY. Použijete-li přihlášení k mySASY pro vstup do jakékoli platformy mySASY, použijeme token k ověření vaší identity z globální ověřovací platformy mySASY. Toto také zajišťuje zabezpečení naší sítě a domény. Základem pro zpracování dat jsou naše oprávněné zájmy.

Zákaznická podpora. Abychom mohli prošetřovat, odpovídat na žádosti a řešit stížnosti a problémové služby, např. kontaktovat vás ohledně dotazu, který jste odeslali našemu týmu zákaznických služeb.

  1. Obchodní potřeby

Zpracováváme vaše údaje kvůli správě našich obchodních potřeb.

Výkon. Zpracováváme údaje pro sledování, analýzu a zdokonalení používání našich produktů a ochranu zabezpečení nebo integrity produktů a jejich výkonu a funkčnosti. Například analyzujeme chování uživatelů a zkoumáme, jakým způsobem používáte naše produkty.

Výzkum a vývoj. Zpracováváme údaje včetně ohlasů veřejnosti, abychom mohli provádět výzkum za účelem dalšího rozvoje našich produktů, abychom vám i ostatním mohli nabídnout lepší, intuitivnější a personalizovanější zkušenost a abychom podpořili růst počtu uživatelů a jejich angažovanost s produkty.

Marketing obecně. Zpracováváme údaje pro dodávání (přizpůsobených) marketingových materiálů o produktech a online službách mySASY.

Marketing prostřednictvím e-mailu / push zpráv. mySASY vám budou s vaším souhlasem zasílat marketingové e-maily nebo push zprávy s informacemi o tématech fitness a zdraví a o produktech mySASY. 

Rádi bychom vás informovali, že posuzujeme vaše uživatelské chování při čtení e-mailů pomocí takzvaných webových signálů nebo sledovacích pixelů. Takto vytvořená informace se poté spojí s informací získanou v oddíle 3.2 Kategorie osobních údajů, vaší e-mailovou adresou a osobním ID. S takto zkombinovanými údaji můžeme vytvářet uživatelský profil, který nám umožňuje personalizovat naše marketingové e-maily / push zprávy. Shromažďujeme údaje o vašem klikání na naše e-maily, na které odkazy klikáte, a toto kombinujeme s vašimi akcemi v produktu.

Ukládáme a využíváme osobní údaje pro účely e-mailového marketingu nebo marketingu na webových stránkách mySASY. Souhlas s marketingovými e-maily a push zprávami můžete kdykoli odvolat kliknutím na odkaz na konci e-mailu nebo změnou nastavení zařízení týkající se push zpráv. Údaje o sledování ukládáme po dobu, po kterou máte přihlášený odběr našich marketingových e-mailů.

Cílené zprávy na reklamní platformě třetí strany.

mySASY používá reklamní platformy třetích stran, např. (ale ne výhradně) Facebook, Google, YouTube, Instagram, Twitter, Snapchat, Pinterest k zasílání zpráv, které jsou cílené na vás podle vašeho chování a vzorců procházení, v určitých časech a umístěních těchto vzorců, ke zvýšení efektivity našich reklamních kampaní. mySASY používá řešení třetích stran, jako je Google Audience a Facebook Audience (ale ne bezvýhradně), jako pomoc pro lepší zacílení našich kampaní a zpráv pro naše spotřebitele. Vaše osobní údaje (viz 3.2 Kategorie osobních údajů) jsou sdíleny s reklamními platformami třetích stran, které se pokusí porovnat váš profil ve své databázi a určit optimální čas a místo (např. stránku, kterou si prohlížíte) k zobrazení reklamy od mySASY. Potřebujeme také analyzovat nezbytné informace, abychom pochopili efekt našich kampaní. I když nesouhlasíte s tím, že k tomuto účelu používáme a sdílíme vaše osobní údaje, i tak uvidíte na jiných platformách náhodné reklamy mySASY.

Více o tom, jak nám naši reklamní partneři pomáhají dosáhnout tohoto cíle, se dozvíte na jejich stránkách:

Personalizovaná reklama Google: https://support.google.com/adspolicy/answer/143465 

Zásady o reklamách Google: https://support.google.com/adspolicy/answer/6020956

Cílové skupiny Facebook Lookalike: https://www.facebook.com/business/help/164749007013531 

Podmínky Facebook Custom Audience: https://www.facebook.com/legal/terms/customaudience

Rozsah zásad ochrany osobních údajů Seznam.cz: https://o.seznam.cz/ochrana-udaju/

Adform Publisher Policies: https://site.adform.com/policies/policies-and-guidelines/publisher-policies/ 

Základem pro zpracování vašich individuálních dat je váš souhlas s marketingem. Odhlášení je možné kdykoli v nastavení ochrany osobních údajů. Po odhlášení může trvat několik dní, než budete odstraněni ze všech cílových skupin.

  1. Dodržování předpisů a vymahatelnost.

Dodržování předpisů. Zpracováváme vaše údaje v rámci dodržování našich povinností a všech platných zákonů a předpisů.

Vymahatelnost Zpracováváme vaše osobní údaje, jestliže je to podle našeho názoru nezbytné z bezpečnostních důvodů nebo pro účely vyšetřování možného podvodného jednání nebo jiných případů porušení našich podmínek nebo těchto zásad ochrany soukromí, popř. vyšetřování pokusů o poškození našich členů nebo návštěvníků.

  1. SDÍLENÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ
    1. Obecně

Sdílíme údaje s třetími stranami

  • pokud je to nezbytné pro účely,
  • na základě požadavků státních orgánů,
  • na základě rozhodnutí soudu,
  • pokud to ukládá zákon,
  • pokud je to nezbytné pro vyšetřování nebo naši obhajobu proti nárokům nebo obviněním vzneseným třetími stranami,
  • pro výkon nebo ochranu práv a bezpečnosti mySASY, našich členů, zaměstnanců, nebo
  • pokud jste s tím předem (výslovně) souhlasili.

Snažíme se oznámit vám zákonné žádosti o vaše údaje vždy, když je to podle našeho úsudku na místě, pokud nám to nezakazuje zákon nebo soudní příkaz nebo pokud nejde o urgentní žádost. Můžeme proti takovým požadavkům vznést námitky, pokud jsme přesvědčeni, že takové požadavky jsou nadměrné, neurčité nebo bez řádného oprávnění.

Zvláštní kategorie osobních údajů, například údaje o tepové frekvenci, nebudou nikdy sdíleny se zadavateli reklamy ani podobnými firmami.

  1. Naše služby

Profil. Všechny profily jsou nastaveny jako soukromé a tak nejsou sdíleny s ostatními uživateli. 

Sledování srdeční frekvence. Informace o zdravotním stavu shromážděné a uložené aplikací nejsou sdíleny s ostatními uživateli.

HealthKit. Pokud s tím registrovaný uživatel výslovně souhlasí, může mySASY sdílet údaje o registrovaných uživatelích získané prostřednictvím rozhraní HealthKit se třetí stranou pro lékařský výzkum.

  1. Služby, které můžete používat

mySASY vám umožní propojit se na služby třetích stran. Například vám umožní spojit ostatní účty s profilem nebo sdílet aktivity.

Služby zdraví a fitness. mySASY přenáší vaše informace do ostatních služeb pro zdraví a fitness, jako je Apple HealthKit, Google Fit pouze po vašem výslovném souhlasu s přenosem při připojení k těmto službám.

  1. Poskytovatelé služeb

Poskytovatelé služeb. Sdílíme informace s ostatními, kteří nám pomáhají nabízet a vylepšovat naše produkty (např. údržba, analýza, audit, platby, zjišťování podvodů, marketing a vývoj). Poskytovatelé služeb budou mít přístup k vašim informacím v přiměřené míře, aby mohli provádět tyto úkoly naším jménem, a nesmí je zveřejňovat ani používat k jiným účelům. Používáme zpracovatele, jako jsou Adjust, Google, Facebook, Microsoft Azure, Rollbar.com, Smartlook.com, Amazon Web Services, Inc.

  1. 3. strany s přístupem k vašim údajům

Jak jsme zmínili v sekcích 5.1 až 5.4, vaše osobní údaje mohou být poskytnuty různým organizacím. Pro dodatečné informace o kategoriích tvých osobních údajů, které mohou být poskytnuty různým 3. stranám, se prosím podívej do sekce Cookies Třetích Stran v tomto dokumentu. 

  1. Prodej dat

Neprodáváme žádná tvoje osobní data třetím stranám.

  1. JAK DLOUHO UCHOVÁVÁME ÚDAJE
    1. Archivační doba

Vaše údaje potřebujeme uchovávat po celé období, kdy u nás máte účet. Pokud jste uživatelem v rámci EU a zastavíte používání našich služeb bez žádosti o odstranění svých údajů, tak je nadále uchováváme bez časového omezení od vaší poslední interakce s jakýmkoli kontaktním bodem mySASY. Dále údaje ukládáme pouze tehdy, je-li to nutné podle zákona (kvůli záruce, omezení nebo archivační době) nebo jinak požadované.

  1. Odstranění účtu

Pokud se rozhodnete svůj účet odstranit, veškeré osobní údaje, které o vás mySASY má, budou anonymizovány.

Žádost o odstranění se netýká údajů, jejichž uložení vyžaduje zákon, například pro účetní účely.

  1. JAKÁ MÁTE PRÁVA
    1. Uplatněte svá práva

Pro uplatnění svých práv definovaných v částech 7.2 až 7.8 prosím zašlete žádost e-mailem na e-mailovou adresu nebo poštou na naši poštovní adresu.

  1. Zrušení souhlasu

Souhlas můžete odvolat – v případech, kdy je souhlas ke zpracování nezbytný – pro budoucí zpracování údajů kdykoli. Toto však neovlivňuje zákonnost zpracování údajů na základě souhlasu před odvoláním. V určitých případech můžeme pokračovat ve zpracovávání vašich údajů i po stažení souhlasu, pokud k tomu máme jiný právní základ nebo pokud bylo stažení souhlasu omezeno na určité procesní činnosti.

  1. Právo přístupu

Máte právo na získání (i) potvrzení, zda vaše údaje zpracováváme, nebo ne, a pokud ano, (ii) specifičtější informace k údajům. Specifičtější informace se mimo jiné týkají účelů zpracování, kategorií údajů, potenciálních příjemců nebo délky uložení.

  1. Právo na nápravu

Máte právo získat od nás nápravu nepřesných údajů, které se vás týkají. V případě, že námi zpracované údaje nejsou správné, napravíme je bez otálení a o této nápravě vás informujeme. Všimněte si prosím, že (i) mnohé ze svých údajů můžete opravit v nastavení a (ii) není pro nás technicky možné opravit všechny typy údajů v produktu.

  1. Právo na vymazání

Máte právo odstranit údaje, které o vás uchováváme. Pokud byste se k tomu rozhodli, kontaktujte nás prosím přes e-mailovou adresu. Jako bezpečnostní opatření vám zašleme e-mail pro potvrzení o odstranění. Po tomto potvrzení vaše údaje odstraníme. Upozorňujeme, že údaje mohou být uloženy v telefonu i po odstranění účtu.

  1. Právo na omezení zpracování

Máte právo získat od nás omezení zpracování svých údajů v těchto případech:

  1. podáte žádost podle odstavce 7.4, pokud to požadujete;
  2. podle vašeho názoru je zpracování vašich údajů nezákonné, ale jste proti vymazání údajů;
  3. vyžadujete údaje o podání, výkonu nebo obhajobě právních nároků; nebo
  4. podali jste proti zpracování námitku podle odstavce 7.8.
  5. Právo na přenosnost údajů

Máte právo na (i) získání kopie svých údajů ve strukturovaném, běžně používaném a strojově čitelném formátu a (ii) předání těchto údajů jinému kontrolnímu orgánu bez bránění z naší strany. O kopii svých údajů si můžete požádat e-mailem na e-mailovou adresu nebo poštou na naši poštovní adresu.

  1. Právo na námitky

Máte kdykoli právo na námitky proti zpracování údajů, pro které mají naše legitimní zájmy právní základ, včetně profilování na základě těchto ustanovení. Máte také právo na námitky proti zpracování údajů pro účely přímého marketingu.

  1. Právo na podání stížnosti

Máte právo podat stížnost u místního dozorčího orgánu, pokud si myslíte, že zpracování údajů porušuje příslušný zákon.

  1. DALŠÍ DŮLEŽITÉ INFORMACE
    1. Opora v zákoně

Podle zákonů na ochranu údajů je nám povoleno shromažďovat a zpracovávat vaše údaje, máme-li pro zpracování oporu v zákoně. Zákonnost zpracování údajů se zakládá na:

  1. vašem (výslovném) souhlasu v případech, kdy jste dali (výslovný) souhlas se zpracováním;
  2. nutnosti plnění vaší uživatelské smlouvy, např. kdy jsou údaje zapotřebí pro uspokojivé používání produktu; nebo
  3. legitimní zájmy mySASY nebo třetí strany, např. naše používání cookies, plug-iny nebo cílená reklama.

Mezi naše oprávněné zájmy patří ochrana vás, mySASY nebo ostatních před bezpečnostními hrozbami či podvodem v souladu se všemi platnými zákony, správa a zlepšování našeho podnikání (např. zákaznický servis, hlášení) včetně možných firemních transakcí (např. fúze a akvizice), umožnění uživatelům sdílet a spojovat se přes své fitness zážitky a vyjadřovat se k fitness a zdraví.

  1. Bezpečnostní opatření

Jsme pevně odhodláni chránit vaše údaje a používat náležitá technická a organizačně bezpečnostní opatření k ochraně proti jakémukoli neoprávněnému nebo nezákonnému zacházení a proti neúmyslné ztrátě, zničení nebo poškození. Tato bezpečnostní opatření jsou neustále revidována, aby byla v souladu s posledními technologickými novinkami.

  1. ZMĚNY V ZÁSADÁCH OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ
    1. Obecně

Pravidelně revidujeme a aktualizujeme zásady ochrany osobních údajů, aby odrážely změny vyplývající z každodenních obchodních operací. Vždy můžete zkontrolovat datum oznámení o ochraně osobních údajů a zjistit tak, kdy jsme provedli poslední změny. Upozorníme vás, pokud provedeme významné změny, o kterých musíte vědět.

  1. Datum poslední aktualizace

Tyto Zásady ochrany soukromí byly naposledy aktualizovány 10.srpna 2021. 

  1. DOTAZY, STÍŽNOSTI A PODPORA

Dotazy na zákaznické služby: 

Vaše dotazy, stížnosti a žádosti směřujte na emailovou adresu či poštovní adresu uvedené níže:

info@mysasy.com

mySASY a.s.

Dobrovského 780/31

772 00 Olomouc

Česká republika 

Český úřad na ochranu osobních údajů 

posta@uoou.cz

+420 234 665 800

Pplk. Sochora 27

170 00 Praha 7

Česká Republika

https://www.uoou.cz/vismo/o_utvar.asp?id_u=10
  1. ZÁSADY POUŽÍVÁNÍ SOUBORŮ COOKIES
    1. Co jsou cookies?

Cookies jsou malé textové soubory, ukládané na vašem počítači nebo mobilním zařízení, kdykoli navštívíte nějakou webovou stránku. Jestliže uživatel opět přistoupí na příslušný server mySASY.com a nebo myAGE.health (dále “webové stránky mySASY”), odešle prohlížeč uživatele zpět na server soubor cookie, který obdržel při předchozí návštěvě. Server pak může takto obdržené informace několika způsoby vyhodnotit. Soubory cookies nemohou spouštět programy ani infikovat počítač/mobilní zařízení žádným virem. Nezaberou příliš prostoru a po vypršení platnosti se automaticky odstraní. Některé soubory cookies ztrácejí platnost na konci tvé internetové relace, jiné se na vymezenou dobu uloží. Cookies pomáhají zvyšovat uživatelské pohodlí a efektivitu webových stránek. Mohou být například využívány pro usnadňování navigace na některé webové stránce nebo pro správu reklam na webových stránkách mySASY. Důvodem zpracování údajů za pomoci cookies je nezbytnost plnění tvé uživatelské smlouvy a naše oprávněné zájmy. V některých případech jsou soubory cookies potřebné k tomu, aby ti byly poskytovány požadované služby, v jiných případech – jako u analytických a sledovacích nástrojů – používáme soubory cookies k tomu, abychom zdokonalili a lépe pochopili způsob, kterým využíváš naše služby, a také abychom zajistili bezpečnost služeb.
V tomto oddíle pro zjednodušení používáme výraz “soubory cookies” jako společný termín pro samotné cookies, flash cookies (tzv. lokální sdílené objekty) i techniky tzv. webových majáků (web beacons).

  1. Které jednotlivé druhy souborů cookies používáme?

Existuje několik různých druhů cookies pro různé použití (podrobněji viz níže). Některé slouží jen k umožnění tvých návštěv na webových stránkách mySASY a zobrazování určitých funkčních prvků. Jiné nám referují o tvých zážitcích při používání prohlížeče, tedy pokud máš problém se zobrazením toho, co hledáš, poskytnou nám impulz, abychom zlepšili kvalitu a zajistili ti napříště co nejpříjemnější návštěvu. Dále existují soubory cookies vázané na reklamní účely při tvých návštěvách webových stránek mySASY a tvých budoucích návštěvách jiných webových stránek.

  1. Soubory cookies první strany a třetích stran

Soubory cookies nastavené společností mySASY se nazývají “cookies první strany”. Cookies ukládané jinými stranami než námi jsou “cookies třetích stran” a umožňují těmto stranám shromažďovat informace o tobě během doby, kdy používáš webové stránky mySASY. Informace, které shromažďují, mohou souviset s tvými osobními údaji nebo mohou shromažďovat informace (včetně osobních informací) o tvých online aktivitách během doby strávené na různých stránkách a při využívání jiných online služeb. Tyto informace mohou takové strany využívat, aby ti v závislosti na tvých zájmech nabízely reklamu (zájmově orientovaná, čili behaviorální reklama) nebo jiný cílený obsah. Nemáme žádný vliv na sledovací technologie těchto třetích stran ani na to, jakým způsobem mohou být využívány. Pokud budeš mít jakýkoli dotaz týkající se reklamy a jiného cíleného obsahu, je třeba, abys kontaktoval/a přímo příslušného poskytovatele. Aktuální seznam souborů cookies třetích stran, včetně účelu takových cookies a možností odvolání souhlasu s nimi, najdete v sekci Cookies třetích stran.

  1. Různé druhy souborů cookies

Níže si můžeš zobrazit přehled jednotlivých druhů cookies, které používáme a proč:

  1. NUTNÉ COOKIES

mají zásadní význam a pomáhají ti při navigaci a pohybu po webových stránkách a zobrazování určitých funkčních prvků. Tyto soubory cookies jsou nezbytné pro zajištění klíčové funkčnosti stránky, například při přihlašování ke tvému účtu. K používání nutných cookies se nevyžaduje žádný souhlas.

  1. FUNKČNÍ A ANALYTICKÉ COOKIES

se používají pro měření výkonnosti a k analýzám. Slouží ke zkvalitňování webových stránek mySASY a k zobrazování relevantního obsahu pro tebe. Abychom to dokázali zajistit, shromažďujeme údaje o prohlížení a o tvé interakci s webovými stránkami mySASY. Tyto cookies umisťujeme buď my sami nebo to z našeho pověření dělá některá třetí strana.

  1. COOKIES SLOUŽÍCÍ REKLAMĚ A SOCIÁLNÍM MÉDIÍM
  • nám pomáhají v marketingové činnosti. Tyto soubory cookies nám umožňují se zadavateli reklamy u nás sdílet údaje např. o tom, co se ti líbí, aby tak reklamy, které se ti zobrazují, odpovídaly tvým preferencím (někdy se také označují jako “cílené cookies”).
  • pomáhají nám pochopit chování našich návštěvníků. Umožňuje nám to trvale zlepšovat naše služby, aby jejich využívání bylo pohodlnější a příjemnější, a také zkvalitňovat naše marketingová sdělení (někdy se také označují jako “výkonnostní cookies”).
  • umožňují ti vyjadřovat se na sociálních sítích. Tyto soubory cookies ti umožňují sdílet tvé aktivity a obsah (např. blogové posty) v sociálních médiích, navazovat s námi spojení přes kanály sociálních médií a dělit se o názory s ostatními (někdy se také označují jako “interakční cookies”).
  1. Co dělat, když se ti cookies nezamlouvají?

Můžeš změnit nastavení svého prohlížeče a určité cookies odstranit nebo zakázat jejich ukládání u sebe na počítači nebo mobilním zařízení. V takovém případě ti však nemůžeme zaručit využívání úplné škály funkcí produktů. V sekci „Help“ na tvém prohlížeči by měly být k dispozici informace, jak se nastavení cookies provádí. Zde se můžeš podívat, jaký postup platí pro tvůj prohlížeč:

Upozorňujeme, že také můžeš navštívit http://www.aboutads.info/choices nebo http://www.youronlinechoices.eu/ kde se dozvíš více o možnostech odvolání souhlasu s určitými činnostmi cílené inzerce, které nabízejí některé třetí strany, s nimiž spolupracujeme. Tyto webové stránky budeš muset navštívit z každého prohlížeče a zařízení, pro které si přeješ odvolání souhlasu uplatnit. Vzhledem k tomu, že nástroje odvolání souhlasu mohou záviset na souborech cookies, je možné, že po odstranění svých cookies budeš muset uvedené stránky opět navštívit a obnovit si tam nastavení svých preferencí.

  1. Google analytics

Obecně. Webové stránky mySASY využívají službu Google Analytics, kterou po účely webových analýz poskytuje společnost Google. Google Analytics využívá soubory cookies. Informace o tvém používání těchto webových stránek mySASY vytvářené soubory cookies se obvykle přenášejí na server Google v USA, kde se ukládají. Google z pověření provozovatele webových stránek bude využívat tyto informace k vyhodnocování tvého využívání produktů, sestavování zpráv o aktivitách s produkty a k poskytování dalších služeb provozovateli v souvislosti s využíváním produktů a internetu. IP adresa přenesená tvým prohlížečem v rámci používání služby Google Analytics nebude nijak kombinována s ostatními údaji v držení Googlu.

Odvolání souhlasu. Můžeš zakázat shromažďování údajů týkajících se tvého využívání produktů (včetně tvé IP adresy) prováděné prostřednictvím souborů cookies, stejně jako zpracování těchto údajů platformou Google, a to tak, že si pro svůj prohlížeč stáhneš a nainstaluješ následující plugin.: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=cs.

Anonymizace IP. Produkty používají službu Google Analytics v souběhu s anonymizační volbou “_anonymizeIP()”. Znamená to, že IP adresy se zpracovávají ve zkrácené podobě, aby se tím předešlo přenosu jakýchkoli osobních údajů. Vylučuje se tedy předem jakékoli propojení na konkrétní osobu, přičemž osobní údaje se okamžitě vymazávají.

Účel. Využíváme službu Google Analytics, abychom analyzovali a průběžně zkvalitňovali používání našich produktů. Na základě statistik jsme schopni své služby zdokonalovat a zvyšovat jejich zajímavost pro uživatele. Ve zvláštních případech, kdy dojde k přenosu osobních údajů do USA, je Google certifikovaný štítem EU-USA na ochranu soukromí. Důvodem pro zpracování osobních údajů jsou naše oprávněné zájmy.

Informace o poskytovatelích – třetích stranách. Google Dublin, Google Ireland Ltd., Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Ireland, Fax: +353 (1) 436 1001; podmínky: https://www.google.com/analytics/terms/cz.html; přehled ochrany osobních údajů: https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=cs; a zásady ochrany soukromí: https://www.google.com/intl/cs/policies/privacy/.

  1. Služba google doubleclick for publishers

Obecné informace a účel. Pro veškeré produkty využíváme službu Google DoubleClick for Publishers (dále “služba DFP”) Služba DFP využívá soubory cookies, aby svému uživateli poskytovala pro něj relevantní údaje o reklamě, ke zkvalitňování výkazů o efektivitě kampaní a k tomu, aby se uživatelům vícekrát nezobrazovaly tytéž reklamy. Za použití ID zaznamenává Google, které reklamy se na určitém prohlížeči zobrazují, a může bránit tomu, aby se zobrazovaly vícekrát. Dále pak služba DFP rozpoznává takzvané konverze, které jsou spojené s reakcí na reklamu. Kupříkladu jestliže si některý uživatel prohlédne reklamu na DPF a později navštíví webové stránky zadavatele reklamy, aby tam udělal nákup. Podle Google soubory cookies v rámci služby DPF nezpracovávají žádné osobně identifikovatelné informace. Důvodem pro zpracování osobních údajů jsou naše oprávněné zájmy.

Další zpracování. Vzhledem k používaným marketingovým nástrojům se tvůj prohlížeč připojuje na server Google automaticky. Nemáme žádný vliv na rozsah tvých údajů a jejich další zpracování, a proto tě můžeme pouze podle svého nejlepšího vědomí informovat takto: integrování služby DFP znamená, že Google dostává informace o tom, že jsi vstoupil/vstoupila na některou stránku, nebo klikl/klikla na některou reklamu. Pokud máš registraci k některé službě Google, může Google takové informace přiřadit ke tvému účtu. Avšak ani když žádnou registraci na Googlu nemáš nebo nejsi aktuálně přihlášený/přihlášená, je možné, že tento poskytovatel zjistí tvou IP adresu a uloží ji.

Odvolání souhlasu. Svou participaci na uvedeném sledovacím mechanizmu můžeš zakázat několika způsoby: (a) změnou nastavení svého prohlížeče, zejména deaktivací cookies třetích stran; (b) deaktivací souborů cookies pro účely sledování konverzí nastavením svého prohlížeče tak, aby cookies z domény googleadservices.com byly zablokovány (tato preference se vymaže, pokud vymažeš své cookies); (c) deaktivací zájmově orientované inzerce prodejců zařazené do kampaně “about Ads” (o reklamách), viz http://www.aboutads.info/choices (tato preference se vymaže, pokud vymažeš své cookies); nebo (d) obecnou deaktivací souborů cookies.

Další informace. Další informace lze najít na http://www.google.com/doubleclick a https://support.google.com/dfp_premium/answer/2839090?hl=cs. Uživatel může deaktivovat umístění souborů cookies služby DFP i umístění reklam s relevancí pro uživatele, které se týkají využívání produktů, a to prostřednictvím webové stránky http://www.google.com/ads/preferences.

  1. Jak často mysasy aktualizuje své zásady používání souborů cookies?

Tyto zásady můžeme podle okolností aktualizovat kupříkladu v reakci na změny souborů cookies, které používáme, nebo z jiných provozních, právních či regulatorních důvodů. 

  1. Kde získám další informace?

Pokud budeš mít jakékoli další dotazy k tomu, jak používáme cookies a ostatní technologie, spoj se s nám laskavě na adrese info@mysasy.com.

  1. COOKIES TŘETÍCH STRAN
    1. Požadované cookies třetích stran

Tyto cookies jsou nezbytné pro základní funkčnost stránky.

JménoAdresaPopis
Facebook ConnectFacebook, Inc.
1 Hacker Way
Menlo Park
California 94025
USA
Dovoluje vám přihlásit se přes Facebook.
GoogleGoogle LLC
1600 Amphitheatre Parkway
Mountain View
CA 94043
USA
Dovoluje vám přihlásit se přes Google účet.
  1. Funkční cookies třetích stran

Tyto cookies nám umožňují analyzovat používání a výkon naší webové stránky proto, abychom ji mohli i nadále vylepšovat.

JménoAdresaDeaktivace
Google AnalyticsGoogle LLC
1600 Amphitheatre Parkway
Mountain View
CA 94043
USA
https://tools.google.com/dlpage/gaoptout
  1. Cookies třetích stran nezbytné pro reklamu

Tyto cookies jsou nutné pro to, abychom na našem webu mohli zobrazovat reklamu, a proto nemohou být zcela zablokovány. Použitím odkazů uvedených níže však můžeš deaktivovat sledování třetími stranami, které je používáno pro zobrazování reklam tak, aby pro tebe byly relevantní.

JménoAdresaDeaktivace
Google Publisher TagsGoogle LLC
1600 Amphitheatre Parkway
Mountain View
CA 94043
USA
http://www.youronlinechoices.eu 
DoubleClick AdExchangeGoogle LLC
1600 Amphitheatre Parkway
Mountain View
CA 94043
USA
http://www.youronlinechoices.eu
https://support.google.com/ads/answer/7395996?hl=cs
  1. Volitelné cookies třetích stran pro reklamní účely a sociální sítě

Tyto cookies nám pomáhají při našich marketingových snahách, pomáhají nám rozumět chování návštěvníků našeho webu a umožňují integraci sociálních kanálů.

JménoAdresa
Facebook PixelFacebook, Inc.
1 Hacker Way
Menlo Park
California 94025
USA
Twitter Advertising Twitter, Inc.
1355 Market St #900
San Francisco
CA 94103
USA
  1. KATEGORIE PŘÍJEMCŮ A OSOBNÍCH DAT
Kategorie příjemcůKategorie osobních dat
Partneři – Reklamní agenturyInformace o identitě: jedinečné reklamní-IDInformace o zařízení
Poskytovatelé řešení pro analýzu datInformace o identitěInformace o zařízení
Poskytovatelé cloudových řešeníInformace o aktivitě
Poskytovatelé zaměřených marketingových služebInformace o identitěInformace o kontaktechInformace o aktivitěInformace o zařízení
Poskytovatelé platebních procesůInformace o identitěInformace o kontaktechInformace o nákupech
Poskytovatelé sociálních služeb a komunikačních kanálů (např. Facebook, Twitter, …)podle tvých preferencíInformace o aktivitě
Místní a národní: vládní organizace, daňové organizace, právní agentury a soudní mocVšechny druhy osobních dat v případě, že si je tyto úřady vyžádají.